אביזרי האפייה שכל אופה חייב לנסות

אביזרי האפייה שכל אופה חייב לנסות

אוהבים לאפות? אין ספק שמדובר באחד התחביבים המהנים ביותר שיש, וזה ממש לא משנה אם אתם עושים את באופן מקצועי או כתחביב על בסיס קבוע. מה כן משנה? ובכן, מה שחשוב באמת כשמדובר באפייה, זה לעשות את זה עם העזרים הטובים והנוחים ביותר שיהפכו כל שהייה במטבח לצורך אפייה לחוויה אמיתית, ושווה לדעת שיש לא מעט כאלה. אם גם מחפשים מתעניינים בטרנדים האחרונים בעולם האפייה, עוקבים באדיקות אחר תוכניות הבישול ומחפשים לא מעט אביזרים ועזרים שונים שיהפכו את האפייה למהנה ופשוטה יותר, אנו רוצים להכיר לכם כמה אביזרים כאלה שבהחלט יעזרו לכם לשדרג את התחביב שלכם ואפילו להפוך לאופים טובים יותר.

תבניות סיליקון

תבניות הסיליקון לאפייה זה משהו שכל אופה חייב להכיר לעומק. הן עשויות כמובן מסיליקון, מה שמאפשר עמידות בפני טמפרטורות גבוהות, כך שניתן לאפות בהן כמעט הכל, והגמישות שלהן מאפשרת נוחות משמעותית בהוצאת המאפים בסיום התהליך. הדבר המיוחד באמת הוא שבחנויות ואתרי האפייה המובילים, תוכלו למצוא תבניות בצורות מדליקות ומיוחדות שיאפשרו לכם להכין דברים יצירתיים במיוחד. כך למשל, רכישה מאובטחת ב"פינוקים", אתר מעולה המשווק מוצרי אפייה שונים, תוכלו לרכוש תבניות סיליקון פשוטות, אבל גם תבניות בצורת כתר, אותיות איתן אפשר לכתוב, פרחים, צורה של תינוק, פפיונים ועוד. שווה בהחלט להציץ.

רינגים

אחד הדברים שהכי כיף לאפות זה עוגיות טעימות שגם חשוב שיהיו יפות למראה. הדרך לעשות זאת היא באמצעות רינגים בצורות שונות, וניתן לרכוש צורות קלאסיות של עיגול או מרובעים או דווקא לגוון עם צורת כוכבים, לבבות, או מספרים. ההמלצה שלנו היא לרכוש רינגים עשויי נירוסטה שלא יחלידו מהר וישמשו אתכם לשנים ארוכות, במיוחד אם אתם אופים על בסיס קבוע.

צנטרים ושקיות אפייה

מי שרוצה לקחת את האפייה שלו שלב אחד קדימה, חייב להתמחות באומנות העדינה של זילוף שמאפשרת לעטר כל מאפה בקצפת או דברים טעימים אחרים במראה ייחודי ומקצועי במיוחד. בהתחלה אפשר בהחלט להתחיל עם שקיות זילוף פשוטות ולהתנסות בטכניקה קלילה ולאחר שמשיגים שליטה בסיסית אפשר בהחלט להתקדם לצנטרים ומזלפים קצת יותר מורכבים שמאפשרים ליצור זילופים ייחודיים יותר.

משטח רידוד ענק

אפילו יש לכם מטבח גדול יחסית ומספיק מקום על פניו לאפות, אם אתם אופים על בסיס קבוע סביר להניח שמתישהו תתמודדו עם כמות בצק שלא תאפשר לכם עבודה נוחה. משטח רידוד ענק עשוי סיליקון יכול לפתור לכם את הבעיה ועליו תוכלו להכין מה שאתם רוצים ובכמויות גדולות. היתרון המשמעותי כאן הוא שאין הגבלה ולא חייבים לעבוד רק במטבח ואפשר בכיף להעביר את עמדת העבודה אל שולחן האוכל למשל.

משפך בלילה

מכירים את הסיטואציה בה אתם מכינים מאפינס או קאפקייק שמים את הבלילה בתבניות עם כף פשוטה והכל נשפך ומתלכלך בדרך? ובכן, עם משפך הבלילה אתם יכולים לשכוח מהבעיה הזו. מדובר במכשיר פשוט אך גאוני, שמאפשר לשים בתוכו את הבלילה ובלחיצת כפתור אפשר לשחרר כמות רצויה מדויקת ישירות אל התבנית. את זה אתם באמת חייבים להכיר.

מעמד קפאפקייס

אופה טוב יודע שאחרי האפייה, השלב החשוב ביותר הוא ההגשה. מעמד קאפקייס זה מוצר נפלא שמאפשר לכם להגיש עוגיות, מאפינס, קאפקייקס או כל קינוח אחר קטן בצורה יפה ומרשימה וזאת דרך נפלאה להרשים את אורחים.

בשורה התחתונה, אם אתם רוצים לשדרג את התחביב שלכם, כמה אביזרים פשוטים ולא יקרים יותר מדי יאפשרו לכם לעשות את זה בקלות. בהצלחה!

סגירת תפריט