ZEPO
הפוך לדף הבית הוסף למועדפים בניית אתרים פרסום באתר
חדשות רכילות תרבות כלכלה וצרכנות אופנה משלוחים בחיפה משפט חינוך וחברה
רוחניות יחסים דעה מקומית בילוי ופנאי ספורט יהדות רכב בריאות
חיפה קריות נדלן משלוחים בקריות שלחו מאמר עסקים בחיפה עסקים בקריות האימייל האדום
ראשי מגזין שימושון קישורים אטרקציות חירום דרושים

יום ראשון
19 בנובמבר, 2017
הודעה על פטירתו של שמעון בן עמי
בצער רב אנו נאלצים להודיע על מותו הפתאומי של הבעלים ועורך הא...
חדש!!!!מרינדו - מתחם G יקנעם קצבייה, מעדנייה, מסעדה
רשת ''מרינדו-הבשר מהגולן'', פתחה להרצה סניף שישי- קצבייה, מע...
דני דנון חוגג בת מצווה לביתו - טלי וענאן שמשום מגיעים לברך
בשבוע שחלף חגג דני דנון בת מצווה לביתו הילה באולם אווניו. מ...
  כתבה פנים
ראשי > מגזין > בילוי ופנאי > אוכל
קבבוני בקר צלויים עם טחינה, מוגשים על פיתה ביתית לצד סלט עגבניות
קבבוני בקר צלויים עם טחינה, מוגשים על פיתה ביתית לצד סלט עגבניות פיקנטי- שף צ'רלי פדידה מתכון לנתח בשר בקר מס' 10- צוואר
מאת: מירית מוזס

מתכון לנתח בשר בקר מס' 10- צוואר

מתכון עבור 4 מנות

מצרכים לקבב:
500 גר' בשר צוואר טחון (מספר 10) יש לבקש מהקצב של יינות ביתן
100 גרם שומן טלה טחון
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
1 בצל בינוני, קלוף וקצוץ
חצי כפית כמון
1/4 כוס מי סודה
30 גר' צנוברים (2 כפות)
2 כפות שמן זית
4 כפות טחינה גולמית
4 כפות מי קרים
חצי שן שום
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מצרכים עבור סלט חצילים:
2 עגבנייה חלוטה, קלופה וחתוכה לקוביות
¼ לימון סחוט
¼ שן שום כתוש
רבע צרור עלי כוסברה חתוכה גס
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מצרכים לפיתה ביתית:
2 כוסות קמח
25 גר' שמרים
5 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט סוכר
מים לפי הצורך

אופן ההכנה:

הכנת הקבב:
מניחים את הבשר בקערה, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה , בצל, מלח, כמון, פלפל שחור, צנוברים וסודה. מערבבים היטב מוסיפים מעט שמן
זית .
מגלגלים קבבונים עגולים ושטוחים, מניחים במקרר למשך כ 20 דקות להתאחדות טעמים ויציבות.
צולים את הקבבונים על מחבת פסים למשך כ 2 דקות מכול צד ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ל4 דקות
נוספות.

הכנת הטחינה:
מערבבים 4 כפות טחינה ,4 כפות מים חצי שן שום קצוצה , 2 כפות מיץ למון, מלח ופלפל בקערה עד לקבלת טחינה חלקה ללא גושים , מכניסים למקרר עד להרכבת המנה.

הכנת הסלט:
חותכים את העגבניות כמו שאוהבים ומוסיפים , שום , מיץ לימון , שמן זית , מלח , פלפל כוסברה חתוכה גס
ומערבבים
בודקים טעמים ואם חסר משלימים, מניחים בצד עד להרכבת המנה.

אופן הכנת הבצק:
בקערת ערבוב מערבבים קמח, מלח, סוכר, ויוצרים גומה. מוספים מעט מים פושרים ואליהם את השמרים. בוחשים את המים בגומה עד
שהשמרים מתמוססים, מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ורך מכסים את הבצק במגבת או בניילון להתפחה כ ? 30 דקות. לאחר ההתפחה לשים כ ? 4 דקות נוספות ומחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי פותחים את הבצק בעזרת הידיים ויוצרים מיני בצק פיצה.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 8 עד 10 דקות עד שהפיתות מזהיבות יפה ואפויות.

הרכבת המנה:
על צלחת הגשה מניחים פיתה חמה, מעל מניחים סלט חצילים ועגבניות, קבבונים צלויים ומזלפים טחינה מעל.
 
16/7/2017, 19:22
גירסה להדפסה שלח לחבר
תגובות
  תגובות >הוסף תגובה
 
 
אינדקס עסקים
מסעדות ומשלוחים מסעדות ומשלוחים
עסקים בחיפה והקריות עסקים בחיפה והקריות
רפואה וטיפוח רפואה וטיפוח
נותני שירות נותני שירות
אירועים בחיפה והקריות אירועים בחיפה והקריות
רכב רכב
חינוך וחברה חינוך וחברה
תרבות פנאי ובילוי תרבות פנאי ובילוי
נסיעות נסיעות
כניסה לבעלי עסקים כניסה לבעלי עסקים
איה אנגל מונתה למנהלת רשת המתנ''סים בנשר
37.86%
ברחוב חנה סנש בחיפה צעיר כבן 20 רוכב אופנוע נפצע קשה מפגיעת מכונית
13.02%
צעיר כבן 28 רוכב אופנוע פצע בינוני לאחר שהתנגש ברכב חונה בחיפה.
11.09%
דף הבית | מגזין חיפה קריות | שימושון חיפה קריות | קישורים חיפה קריות | אינדקס חיפה קריות | אטרקציות חיפה קריות | חירום חיפה קריות | לוח חיפה קריות
אירועים - חיפה, קריות | ידיעות חיפה | חדשות הקריות | עיצוב חופות | הובלות לכל הארץ | רהיטי עץ פטל | רהיטי עץ חיים | ריהוט ועץ | פרסם באתר | בעלי עסקים | אודות | תנאי שימוש | כתבו אלינו | שלח לחבר
מתנות | עיצוב ארועים
- פיתוח אתרים -